Prodaja

7Pcs Natančnost Usmerjevalnik Videl Tabela Setup Palice Globina Test Razdalja Aluminij Zlitine Set Up Bar Lesnoobdelovalnih Merjenje Blok

€29.96 €41.04
Barve: Nevtralno
Dodaj v voziček

Opis

Dodatne info: SKU: z88161

Specifikacija

  • Certificiranje: NOBEN
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Celoten opis

Dobrodošli v naši trgovini.

Naši izdelki so cenovno ugodne cene in dobre kakovosti.Podpiramo dropshipping in trgovini na debelo .Če želite delati z nami za dolgo časa, prosimo, obrnite na nas in bomo vam zelo ugodno ceno.Lep Pozdrav!

7Pcs Natančnost Usmerjevalnik Videl Tabela Setup Palice Globina Test Razdalja Aluminij Zlitine Set Up Bar Lesnoobdelovalnih Merjenje Blok

[High Precision]debelina posameznih blokov je strojno, da v 0.001 palčni natančnost.Več kot dovolj natančni za vaš lesnoobdelovalnih in tesarstvo potrebe.

[Trajne & Trdna]Te trdne aluminijeve zlitine setup bloki s črno anodizirane dokončaj, preprečevanje usmerjevalnik bitov in žage pred poškodbami.Aluminij zlitine pokaže z nizko gostoto, in blizu celo presega premium jekla v sloveniji.Zato je lažji, trajne, neprilagodljive in so odporne proti koroziji, dovolj je, da prenese veliko uporablja brez nošenje.

[Vsestranski Bloki], da so super za nastavite višino in razdaljo ograje, rezila in bitov na mizi videl, usmerjevalnik in drugi noži, glede na vaše potrebe.Ta merilnik blok set je lep dodatek v vašem domu delavnice - za lesnoobdelovalnih, kovinarstvo, itd.

Barva:Rdeča / modra B

Material:Aluminij zlitine

Vsebina Paketa:

1 nastavite * Merilnik blok

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Vrh strani