Prodaja

Napetost Detektor Pero 12V Smart brezkontaktno Tester Pero Meter 12V-300V Trenutni Električni Senzor Test Svinčnik s kovinsko NKV sonda

€14.73 €23.02
Barve: Nevtralno
Dodaj v voziček

Opis

Dodatne info: SKU: z86274

Specifikacija

  • Številka Modela: Pero Tipu Napetosti Detektor
  • Je Pametno Napravo: NO
  • Blagovna Znamka: isfriday
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Certificiranje: CE

Celoten opis

Značilnosti: 【Načinu Alarm】Je zumer in lučka bo sprožil, ko napetost je zaznana.Visoko frekvenčni signal pomeni visoko napetost in v živo žice so zaznane.Nizko-frekvenčni signal zvočni pomeni, nizko napetost in nič žice so zaznane. 【Merljive Napetosti】Opremljeni s a trmast kovinski NKV sonda za testiranje AC napetost; testne sonde dotakne dirigent z AC napetost in napetost, branje se bo prikazal na zaslonu. 【Multi-Funkcijo】Svetla LED svetilka za delo v temnih območij; Avtomatski Izklop po 5 minutah, brez operacije ali signal detection; Žepne velikosti, pero kavljem omogoča, da ga nosite v svojo majico žep. 【Posebne Funkcije】se Lahko uporablja kot izvijač za vaše udobje med delom.

Specifikacija: Velikost:, kot je prikazano AC napetost: 12~300V Baterije:1 AAA baterije, ki zahteva. (vključene)

Package Vključeni: 1pcs * Pero Tipu Napetosti Detektor

Opomba: Prosimo, dovolite 0.5-1 cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Vrh strani