Prodaja

Zatiči Terminali Odstranitev Orodje Samodejno Avto Žico Priključek Priključek Pin Centrifuge Puller Popravila Odstranjevalec Tipko Set Orodja

€8.20 €12.82
Barve: Nevtralno
Dodaj v voziček

Opis

Dodatne info: SKU: z451513
avto zavorne cevi, popravilo, vodu ključ, orodje zavorna cev

Specifikacija

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Celoten opis

36pcs(zajet 26pcs in 10pcs več)-12Pcs Posamezen Pin Extractor,12Pcs Dvojno Pin Extractor,12Pcs Ohišje Orodje.

To lahko odstranite žice nedotaknjena od donatorjev pas in dodajte nov žice-zelo enostavno.tako lahko ohrani tovarne pas in priključite svoj elektronski napravi, brez kakršne koli škode.

Orodja set je univerzalna orodja, primerna za najbolj priključek terminala, ki se lahko uporablja za večino avtomobilov,motornih koles in drugih elektronskih naprav(npr. gospodinjski aparati).

Ni potrebe, da ločite odprtih sponkah,samo push in pull terminal zatiči.To zagotavlja dodatno vzvoda, ki ga lahko enostavno vzeti žice.Kompaktna oblika, ki jim je enostaven za uporabo in izvajanje.

Jeklena vzmet ploščica+plastike.To je prilagodljiv odporen in trajen.Če je potrebno,lahko ročno spremenite širino pin,in ga je mogoče obnoviti obliko, ne bo poškodovan.

Barva:Črna

Material:jeklo+plastike

Vsebina Paketa:

36* igle za odstranjevanje barve

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Vrh strani