Prodaja

Novo Ljubek Pes Avto Visi Okraske Ustvarjalne 3D Kuža Pes, Akril Visi Obeski Okraski za Auto Avto Dom Dekor Obesek

€1.81 €2.38
Barve: Nevtralno
Dodaj v voziček

Opis

Dodatne info: SKU: z4377
free 3d avto, avto 3d plesni, 3d perilo visi vikingi, tofoco 3d avto, plesni božič 3d visi, 3d avto zaklene, 3d avto honda, led 3d visi, 3d primerih visi, realističen 3d avto

Specifikacija

  • Glavni Material: Plastičnih Vlaken
  • Element Teža: 30g
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Celoten opis

Specifikacija:

Material: Akril

Velikost: 8*10 cm (različne živali, obstajajo razlike v velikosti)

Neto teža: 0.03 KG

Pakiranje: OPP vrečko

Pakiranje velikost: približno 10*8*2 CM

Barva: Multicolor

Značilnosti:

[Ljubek pes obesek] Srčkan in zanimivo psa dodatki bi vaše potovanje vesel in zmanjšati stres v avto.To lahko vidite pet, ko ste v naglici, da gredo na delo ali v marmelado prometa, ki vas naredi srečne.Ko je avto vožnjo ali vetrovno, naš pes obesek bo swing, ki je zelo živahno in zanimivo.

[Dober material] proizvod je narejen iz akrilnih in oblikovanje ravno tiskanje je jasno, da poskrbite, da ne zbledi.Double-sided (obojestransko tiskanje, sublimacija, si lahko ogledate načrt, ko ste ga obrnite.

[Dvostranski tisk] Akril dekorativno umetniško delo je tiskano med 2 plasti iz prozornega pleksi steklo, akril in pritisnete trdno, da pomagajo ohraniti tiskane slike in oblike izdelkov, nedotaknjena.

[Car dekoracija] To lahko visijo na rearview mirror kot avto dekoracijo, avto dodatki, ali kot dekoracijo doma pohištvo, kot vam je všeč.Velikost tega okras, zelo primeren za prikaz v vašem vozilu, vrečko, dnevna soba, spalnica ali studio.

[Širok razpon uporabe], se lahko uporablja kot avto, dekoracijo, primerna za obešanje na stene, police, ogledala, okna, itd., in se lahko uporablja tudi kot torba za viseči okras.To je dobro velika in enostavno usklajevati z drugimi majhne ali velike okraski.

Paket vključuje:

Obesek*1

Opomba:

1. Ročno merjenje, velikost bo imel napako, 0,5-2 mm, prosimo, da upoštevate dejanski velikosti.

2. Zaradi razlike v svetlobo in zaslon, barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike.

Vrh strani