Priljubljeno

5PCS DSPIC30F4011-20E/PT 30F4011 DSPIC30F4011-20I/PT DSPIC30F4011 DSPIC30F4011-30E/PT DSPIC30F4011-30I/PT nove blagovne znamke

€40.50
Barve: Nevtralno
Dodaj v voziček

Opis

Dodatne info: SKU: z287097
bldc razvoj, pwm bldc odbor, stm32 razvojna orodja, stm32 plc razvoj, stm32 mcu razvoj, razvoj odbor ov2640, dspic30f4011 programiranje, stm32f107 razvoj odbor, razvoj kompleti pic, razvoj odbor rk3399

Specifikacija

  • Stanje: Nova
  • Vrsta: Regulator Napetosti
  • Poreklo: NAS(Izvora)

Celoten opis

Pozdravljeni, dobrodošli v naši trgovini!

Nudimo nizka cena, visoka kakovost proizvodov in najbolj ustrezne storitve

Če morate kupiti veliko izdelkov, se obrnite na nas, lahko ponudijo najnižjo ceno, nam dela skupaj srečna.

Kupce prosimo, upoštevajte:

1. Smo lahko nakup druge elektronske opreme in IC pribor za vas.Moral bi nam povedati, jasno o razredu, končnice, pakiranje in tako naprej.

2. Naše podjetje je podjetje, družbo za upravljanje.Imamo veliko modelov, ki jih ne moremo prenesti vse od njih.Da bi bilo veliko ceneje za nakup v razsutem stanju.Če naša cena višja, prosimo, kontaktirajte me.

3. Preprečite poškodbe ali izgubo med prenosom.Prosimo, preverite dele, skrbno, ko jih prejmete.Če je prišlo do težave, vas prosimo, da ne prejemajo.Kontaktirajte me zdaj.Naj delajo skupaj, da bi rešili ta problem.

dostava

Bomo dobaviti blago v roku 3 delovnih dni po plačilu.

Mi lahko pošljete ga z letalom /DHL/TNT/EMS/Fedex.Prosimo, obrnite neposredno na nas, bomo uporabili način, ki vam je všeč.

3. Kupec je odgovoren za vse davke in/ali dolžnosti, ki jih nalaga državi.Blago bo označena kot "darilo" ali "vzorec", da bi olajšali vaše carinjenje in zmanjšanje stroškov.

povratne informacije

Če ste zadovoljni z našimi izdelki, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije.Hvala vam za vašo pomoč.

2. Če ne boste zadovoljni, nam to sporočite.Vaše konstruktivne Predloge bo naše gibanje za spremembe in izboljšave.Hvala vam za vaše razumevanje.

vrnitev

Vrnitev sprejeti.Projekt mora biti v prvotnem stanju.Poleg tega, boste morali plačati dodatne stroške pošiljanja in vrnitve predmetov v prvotno stanje.

Vrh strani