Priljubljeno

Pismo Silikonsko Plesni Torta Dekoraterstvo Orodja Moldes Silikona, Fondat Torto Plesni Peko

€2.09
Barve: Nevtralno
Dodaj v voziček

Opis

Dodatne info: SKU: z1772
silikonske smole plesni trofeo, papanoel silikonsko plesni, silikonsko plesni elf fondat, alfebet silikonsko plesni, silikonsko plesni baby face mala, silikonsko plesni relevo smole, cubo silikonsko plesni, fondat silikonsko plesni velikonočni, eeyore silikonsko plesni, flamio silikonsko plesni

Specifikacija

  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • Spolnost: No
  • Torto Orodja Tip: Kalupi
  • Material: Silikonski
  • Nespodobno Sliko: No
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Celoten opis

Opisi: Material:Silikon Barva:naključno Plesni Dimenzije:približno 10 cm*10 cm Uporabo: sladkor, slaščice sladkorjem prevlečeni tiskanje, sladkor, slaščice DIY potrebne za Ta izdelek je najbolj priljubljena kitchenwares in pecilni orodja v zahodnih državah.Je nestrupen, brez okusa in enostaven za čiščenje.To je živimi barvami za možnosti.

Funkcije 1. Izdelana iz visoko kakovostnega silikona materiala, ki ga je odobrila FDA in SGS. 2. Širok razpon temperature tolerance: -40~230oC. 3. Brez okusa, non-toksične, prah, odporen, vzdržljiv, ne prodira in enostaven za čiščenje. 4. Biti varen za uporabo v pečice, mikrovalovne pečice, pralni stroj in hladilnik. 5. Biti primerna, da se odstranijo. 6. Mikrovalovna pečica in hladilnik, sef 7.Primeren za izdelavo torte, kruh, mousse, žele, pripravljena hrana, čokolada, ipd.velikost plesni, morda ne tako velik kot ste mislili,pls vljudno preveriti in potrditi, velikost pred plačilom.

Vrh strani