Priljubljeno

Ročaj za Hitachi HIKOKI 981866 PR-38E PR-25E PH-65A H65SC PH65A 65A DH38YE DH35 naključno barvo

€4.51
Barve: Nevtralno
Dodaj v voziček

Opis

Dodatne info: SKU: z163375
hikiko ročna orodja, rotor hitachi ph65a, povzroča hitachi ph65a, stranski ročaj hitachi, yakar ročna orodja, svetilko hitachi 12v, orodje hikoki, hitachi ročico ročico, hitachi ph65a gred, polnilnik hitachi 18 dsl

Specifikacija

  • Certificiranje: NOBEN
  • Blagovna Znamka: vlehok
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • DIY Dobave: ELEKTRIČNI

Celoten opis

Obvestilo:

Prosimo, da vedno primerjati dimenzije nadomestni del s prikazanim

Izdelek barva je naključno

Odgovornost in poslovni čas priprave:

Glede na naše velik obseg naročil vsak dan, moramo 3-5 delovnih dni za pripravo vašega naročila.Prosimo, še enkrat preverite vaše podatke o prejemniku pred dajanje nalog na Zajecmladi.si.

Dostava:

Ko je naročilo odpremljeno, logističnih informacij je navadno prikazana v roku 10 dni.Če ni logistics informacije za več kot 10 dni, nas prosimo kontaktirajte, da potrdite dostavo paketa.

Čas dostave paketa, ki je odvisna od mednarodnih logističnih razmer in lokalni logistika razmere v namembni državi.Če paket ni bil prejeli, ko čas dostave je določeno s platformo, prosimo, obrnite na nas ali pa se obrnite na platformo logistično podjetje.

Če želite vedeti, kateri element je, ki jih lahko sledite, je na spodnji povezavi:

https://global.cainiao.com/index.htmspm=a311a.7996332.0.0.1c19EJh4EJh46K

https://www.17track.net/zh-cn

Če želite sodelovati z nami, prosim, pustite sporočilo.

Naše delovne ure so od ponedeljka do nedelje 09:00-18:00 Peking čas.Lahko pustite sporočilo iz centra za sporočila, da nas kontaktirate, vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Nam je mar za naše cenjene stranke in bo vedno poskušali naše najboljše, da bi vam pomagala in upam, da zgradimo dolgoročno poslovanje z vami.

Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.

Če niste zadovoljni z našimi izdelki, se obrnite na nas pred odhodom negativne povratne informacije.Zagotavljamo vam, da bomo 100% rešiti vsak problem za vas, za vaše zadovoljstvo.

Vrh strani