Prodaja

3pcs Kariran Pralnica Košare Kvadratnih Perilo Velika Zložljiva Pralnica, Shranjevanje, Koš za smeti z Ročaji Zložljive Organizator za Oblačila, Igrače

€10.51 €21.45
Barve: Nevtralno
Dodaj v voziček

Opis

Dodatne info: SKU: z1235
shranjevanje bin košare iz kovine, , pralnica, shranjevanje košarice oxford krpo, doma shranjevanje bin platno, oblačila za shranjevanje košarico bin bambusa, oblačila za shranjevanje košare za perilo

Specifikacija

  • Slog: Sodoben Slog
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Platno
  • CN: Guandong

Celoten opis

Značilnosti:

1.SHRANJEVANJE BIN VELIKOST: 32x32x33cm/12.59x12.59x12.99inches.Super za umazano obleko ovirajo, igrače za shranjevanje bin, darilne košarice, vrtec ovirajo & omaro organizator.

2.MATERIAL: pralnica košarico, izdelane iz platna & bombažne tkanine.Nepremočljiva PE premaz za notranjo,lahek in vzdržljiv.Naše shranjevanje bin opremiti z dvema ročajema, ki se gibljejo na enostaven način.

3.EDINSTVEN DESIGN: pralnica košarici ima veliko kapaciteto in lahko shranite vso družino oblačila.Pralnica košarica z dvema ročajema, enostavna za premikanje.Z zložljivi design, lahko zložite, ko je ne potrebujete, enostaven za shranjevanje in prihranite prostor.

4.VEČNAMENSKI: za Shranjevanje košarica bo vaš dober pomočnik.Super za playroom, obrti, soba, kopalnica, spalnica, garderoba, kuhinja, pisarna in avtomobilski kabini za shranjevanje otroci igrače, oblačila, urad naplavin in družino manjše izdelke.

5.OPOMBA: ovirajo prihaja s stiskanje embalaže, ki lahko pride v zmečkan v dolge razdalje tranzitu.To bo povrnil po določenem času, z uporabo in se lahko tudi zglajeni z parni likalnik in sušilec za lase.

Specifikacije:

Material: Perilo

Velikost: 32x32x33cm/12.59x12.59x12.99in

Prosimo, počakajte malo razlikuje zaradi ročnega merjenja, zgoraj navedenih dimenzij so samo za referenco.

Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke, monitorja svetlost/kontrast nastavitve, itd., je lahko za nekatere manjše razlike v barvnih tonov spletne strani je fotografija in dejanski predmet.

Vrh strani