Prodaja

Ženska Jahanje Windproof Rokavice z zaslonom na Dotik Design, Udobno Usnje za Ženske Zimske Pribor

€8.20 €13.24
Barve: Nevtralno
Dodaj v voziček

Opis

Dodatne info: SKU: z419760

Specifikacija

  • Material: Bombaž, Usnje, PU
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Celoten opis

Novo Žensko Zimsko Snowboard Smučarskih Rokavice z Vodoodporno Površino Usnja Rokavice za Ženske Zimske Pribor

Značilnosti:

1. Visoko-kakovostni Materiali: Uporaba usnja nepremočljiva tkanine bo ustavil vodi od pridobivanje v svoj sneg rokavice.Ohranja vaše roke tople in suhe, medtem ko igranje v snegu, dokler ne dobijo poplavljena z vodo.Flis podloga in elastične manšete zagotavljajo učinkovito zaščito pred vremenskimi vplivi iz hladnega zraka.

2. Zaslon na dotik Funkcije: Ta 2 prsta indeks občutljiv na dotik smučarske rokavice vam omogoča, da držite telefon v roki, sprejemate klice in upravljate multi-touch funkcije, ki delujejo brez vzletanje vaše smučarske rokavice.

3. Toplo in Dihanje: Te zimske rokavice vključujejo mehki, lahki in dihanje izolacije za povečanje toplino in roke dihanje, medtem ko smučanje, deskanje na snegu in jahanje.

4. Uporablja Priložnostih: Zimsko jahanje rokavice so idealne za šport na prostem, te zimske rokavice so kot nalašč za kolesarjenje, ledno plezanje, smučanje, pohodništvo, jahanje, shoveling, kampiranje, pohodništvo, itd.

5. Poprodajne Storitve: Če imate kakršne koli težave, se nemudoma obrnite na nas, pomagali vam bomo rešiti v najkrajšem možnem času.

Specifikacija:

Površina: Usnje

Teža: 75 g

Velikost: 23*10 cm

Obvestilo:

1. Zaradi različnih monitorjev in svetlobnih učinkov, je dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike.

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite 1-2 cm odklon.

1 * Par Rokavic

Mi Ladje po vsem Svetu (Razen v nekaterih državah in APO/FPO).Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.Bomo poslali paket iz Kitajske preko zraka post.Čas dostave je odvisen od Ladijskega Prevoznika, Carinski in po Odpremi cilj in drugih dejavnikov.Večina paketi lahko prejeli v 20 delovnih dni (4 tedne).Glej spodaj za dostavo čas zbiranja kvantitativnih podatkov:

Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, da nam pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami pregled, ki je za nas zelo pomembno.Bomo zelo cenim, če lahko pustite vaš pravi občutek tukaj.Če niste zadovoljni s predmeti ali naše storitve, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli povratnih informacij, se bomo odpravili takoj, hvala vam!Prosimo, da Sporočilo nam od 9:00.do 18:00. (GMT 8) od ponedeljka do sobote .Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da sporočilo nam in nam dajejo možnost, da vam pomagamo.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovni dan (razen praznikov na Kitajskem).Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete sporočilo in vam bomo odgovor, da boste čim prej.Opravičujemo se za pozen odgovor, za praznike (vključno nedelje).

Vrh strani