Prodaja

LED Luči Bar Z Aplikacijo Control Daljinsko Glasbo Sinhronizirati 5050 RGB Barvni Spreminjanje LED Luč Za Spalnice Doma Dekor 5M

€24.26 €38.51
Barve: Nevtralno
Dodaj v voziček

Opis

Dodatne info: SKU: z411096

Specifikacija

  • Blagovna Znamka: FGHGF
  • Certificiranje: NOBEN
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Celoten opis

[2022 Nadgrajeno LED Luči Bar]: DC12V Napajanje RGB 5M lightbar 5050 SMD LED z dimmer in nastavljiva svetlost ustvariti romantično ali živahno vzdušje.

[Music Sync in Čas]: Ta Led luči bar vgradnjo v vozilo je vgrajen zvočni aktiviranje, sinhronizacijo z glasbo ali dodati prenesene lokalne glasbe v aplikacijo, sinhronizacijo glasbe bije z glasbo, način in mikrofon mode (telefon/zunanji mikrofon), to je čas Funkcijo, funkcijo in lahko nastavite čas, da se samodejno izklopi.

[Remote & APP/Bluetooth Control]: Infrardeči 24-tipka za nadzor, ki zagotavlja 8 statične barv, dinamičen načini (flash/strobe/fade/nemoteno), svetlost in dinamičen način nastavljiva hitrost; milijoni barv, dinamičen načini, Skupina za nadzor, DIY barve, možnost zatemnitve svetlobe in barvno temperaturo prilagoditev, glasba nadzor, mikrofon, način, čas, itd.so nadzorovani preko APP/Bluetooth.

[Enostaven za Namestitev] LED luči, se lahko enostavno odrežete in povezan z drugimi svetlobe palice, lahko prilagodite dolžino svetlobe palice.

[Perfect Razsvetljava Dekoracija]:LED luči za spalnice hiše ornament, okrasite spalnici, kuhinja, strop, zadnji TV, mizo stopnice, nadstreški, restavracij, stranka ,festival in tako naprej, dvorišču ali avtodom z Lučka LED Trakovi, prinaša več užitek in barvita življenje.

Ime izdelka: RGB svetlobe bar (5m)

Izdelek moč: 2.5 W

LED tip: SMD5050

Emisij color: RGB

Delovna napetost: DC12v

Značilnosti izdelka: Bluetooth APP/ročno upravljanje/daljinski upravljalnik

Ne nepremočljiva

Vrsta vtiča: NAS Plug, to velja tudi za Kanada, Indija, Mehika, Tajska, Tajvan, Združene države amerike, Filipini in tako naprej. / Vrsta vtiča: EU Plug, to velja tudi za Indonezija, Nemčiji, Franciji, Španiji, Italiji in tako naprej.

Barva: bela

Material: ABS

Velikost: 165x165x60mm

Vsebina Paketa:

1 * RGB LED trakovi(5m)

1 * 24 Tipko daljinskega upravljalnika

1 * Krmilnik

1 * Moč

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

[ Dostava ]

1. Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 6 delovnih dni po plačilu se zbrišejo.

2. Vse postavke, se lahko pošiljajo po Pošti, ki običajno traja 15-35 dni, da pridejo.

3. Mednarodni ladijski promet zahteva bolj zapleteno dostava postopke (kot je na primer obeh državah carine, tranzit postaj itd.), prav tako bo učinek, vplivajo številni dejavniki, kot so počitnice, vremenske razmere itd., tako da bo verjetno trajalo dlje časa, za svoje predmete, da pridemo do končnega cilja.

4. Uvoznih dajatev, davkov na dodano vrednost in morebitne druge dajatve, niso vključene v postavko ceno ali stroške dostave.

Hvala vam za vaše razumevanje o tej zadevi.

[ Povratne informacije ]

Povratne informacije strank je za nas zelo pomemben.

Prosim, pustite 1 minuto, da stik z nami, PREDEN se odpravite slabo povratnih informacij, smo bo rešila problem pozitivno in storiti vse, kar moremo, da bi si zadovoljen.

če je kakšno vprašanje z nakupom.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!

[ Nas Kontaktirajte ]

9:00 do 18:00 (GMT +8) ponedeljek do petek - 8:30 do 12:30 (GMT +8) za soboto.

naš urad je zaprta v nedeljo in praznikih (Kitajska)Smo se opravičujem za pozen odgovor v času počitnic.

Naši Nalogi:1. Za izvoz visoke kakovosti blaga, iz orienta po konkurenčni ceni za vas.

2. Za delo s strankami za izgradnjo svojega podjetja.

3. Da bi povečali naše mednarodne kupca dobičkonosnost in konkurenčnost.Prosim pridi nazaj kmalu in obiščite nas ponovno!

Vrh strani