Prodaja

Mini Sončne Litijeva Baterija, Polnilnik CN3163 CN5711 Vhodna Napetost 4.4 PROTI-6V Za 4,2 V solarnimi Vnos 0.99 A

€8.95 €15.18
Barve: Nevtralno
Dodaj v voziček

Opis

Dodatne info: SKU: z40415

Specifikacija

  • Certificiranje: NOBEN
  • ROM Zmogljivosti: NOBEN
  • Blagovna Znamka: BAJEAL
  • Demo Board Tip: Roko
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Celoten opis

Mini Sončne Litijeva Baterija, Polnilnik CN3163 CN5711 Vhodna Napetost 4.4 PROTI-6V Za 4,2 V solarnimi Vnos 0.99 A

To je maximum power point tracking (MPPT) solarni polnilec za en-celična litij-polimer baterij.To MPPT solarni polnilnik omogoča, da bi dobili čim več energije iz sončne celice ali drugih fotovoltaične naprave in jo dal v polnilna litij-polimer baterija.

Namestitev je zelo preprosta, samo priključite solarnimi v eno stran sončne baterije in polnilnika v drugih strani, če želite začeti polnjenje!Sončne Maximum Power Point Tracking (MPPT) je zagotoviti, da je intenzivnost svetlobe spremeni, fotovoltaičnih celic rezultatov, največja moč, in v celoti izkorišča sončne energije.

V normalnih okoliščinah, stikalo-mode DC-DC pretvornika je potrebno zavedati, MPPT funkcijo, vodenje izdelek izhodna napetost in polnilni tok povečano (izhod).

Izhod solarni polnilnik je namenjen za polnjenje en polimer litij-ionsko baterijo.Obremenitev mora biti povezan vzporedno z baterijo.Vsak solarni polnilnik je opremljen z CN3791 moč sledenje baterija polnjenje vezja, in je prednaložen s štirimi 2-pin joseph smith translation/PH2.0 priključke.

To je super mini Solar Powered LED Driver, ki temelji na CN3163 in CN5711. Lahko uporabite ta odbor DIY sončna ulica svetlobo, sončne LED in tako naprej.

CN5711 je trenutno modulacije integrirano vezje z konstantni izhodni tok do 1A, ki se lahko uporablja za pogon različnih vrst diode za sevanje svetlobe, vključno z bele svetleče diode (led).

To CN3163 Solarni polnilnik omogočajo, da bi dobili največ možnih moč iz svoje sončne celice ali drugih fotovoltaične naprave in v baterije LiPo baterije.Set-up je enostavno, kot tudi, samo priključite vaš solarnimi v eno stran Solarni polnilnik in baterija v drugih in ste dobro, da začnete polnjenje!

Značilnosti:

Sončne celice vnos: 4.4-6V

Stalna napetost polnjenja napetost: 4,2 V

Stalno stalno trenutni polnilni tok do to0.99A (1A)

Samodejno polnjenje

Kratkostična zaščita

Notranji mehki zagon (soft start vezja

Baterije prikaz stanja ( Rdeča : Polnjenje , Modra: Polni )

LED delovna napetost:3.7(4.2)v nekaterih baterije

Izhodni tok do 1A

Vmesnik: 2-pin joseph smith translation priključki (ali PH2.0)

velikost: 2 cm x 4 cm

Material:pvc

barva:Modra

Vsebina Paketa:

1 x CN3163 CN5711 modul

2 x line povezava

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Vrh strani