Prodaja

Pod Umivalnikom Organizatorji In Skladiščenje, Kopalnica Organizator Pod Umivalnik, 2-Tier Organizator S 4 Kljuke, Pod Kopalnica, Umivalnik

€31.12 €42.06
Barve: Nevtralno
Dodaj v voziček

Opis

Dodatne info: SKU: z3814

Specifikacija

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Celoten opis

Dobrodošli v naši trgovini.

Naši izdelki so cenovno ugodne cene in dobre kakovosti.Podpiramo dropshipping in trgovini na debelo .Če želite delati z nami za dolgo časa, prosimo, obrnite na nas in bomo vam zelo ugodno ceno.Lep Pozdrav!

[Prilagodljiva Pod Umivalnikom Organizatorji In Skladiščenje] - pod umivalnikom organizator z preproste zasnove, se lahko vključijo v različne gospodinjske stilov popolnoma.Odlično dimenzije lahko udobno za najbolj kopalnica, umivalnik, kopalnica nečimrnosti, kuhinja pod umivalnikom, toaletno mizico ali shrambi.

[Izredno Meri Izkoristiti Prostor] - kopalnica kabinet organizator suitble za kopalnico ali kuhinjo, sprejme dvojno plast design, ki povečuje uporabo navpični prostor.Prihajajo z 4x strani kljuke in 1x viseče pokal, razumno uporabo izkoristiti sprostite prostor.

[Čvrst In Stabilen pomivalno Korito Storage]- 2 stopnje omara za shranjevanje so narejene iz plastičnih materialov (plastike so ojačane, bolj trmast kot druge blagovne znamke platic).Štiri iz nerjavečega jekla oklepajih so napredni smodnik, prevlečeni plovila, z močno odpornost proti koroziji in močne anti-rja sposobnost.Brezšivne priložite tehnologija omogoča kopalnica stoji stojalo bolj stabilen.

[Enostaven Za Čiščenje]- kopalnica korito organizator so zelo enostaven za čiščenje, preprosto obrišite površino z vlažno krpo za čiščenje rok.Košarico sprejme votlih design, ki se ne kopičijo vode in enostaven za čiščenje.

[Super Enostaven Za Montažo]- kopalnica pladenj, so enostavne za namestitev in odstranjevanje.

velikost: 40x22cm

Material:jeklo

barva:črna

Vsebina Paketa:

1 x Organizator

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Vrh strani