Prodaja

Mini Snemanje Kamere Brezžično HD 1080P Nogomet v Obliki Mini Telo Kamere Zaprtih prostorih, na Prostem, Fotoaparat, Prenosni Žep Za Snemanje

€7.62 €16.92
Barve: Nevtralno
Dodaj v voziček

Opis

Dodatne info: SKU: z358257

Specifikacija

  • Certificiranje: NOBEN
  • Blagovna Znamka: tmddotda
  • High Definition Support: 1080P (Full HD)
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Celoten opis

Navodila:

1. Ko je baterija skoraj prazna, DV rdeče in modre luči utripajo za 5 sekund, nato pa se bodo zaprli neposredno vnesite varstvo države. (Posnetek shranjene datoteke in samodejno zaustavitev sistema), prosim napolnite pralni v tem času.

2. Če ni kartice, modra lučka bo vklopljena, se bo samodejno izklopil po izparevanju 8-krat.Ni delovni način po zagonu, in se samodejno zaustavi, ko 1 minuto.

3. Reset: Če stroja zruši in tipke ne delujejo normalno, lahko uporabite koničastim predmetom, da pritisnete na točko vstavljanja na tipke pri ponovni zagon ponastavitev naprave.Stroj se lahko uporablja običajno po ponastavitvi.

4. Zaustavite: V ustavi (video snemanje, zaznavanje gibanja) načinu, boste morali zapreti.Dolgo pritisnite za približno 6 sekund in vse luči, bo šel ven po izparevanju manj kot 5-krat.Ko pripravljenosti ne uporabite nobene funkcije, se bo samodejno ugasnil po 1 minuto pripravljenosti.

Specifikacije:

Ime: Mini Telo Kamere

Polnjenje: stroj ima -v polnilna litij baterija.Ko uporabljate stroj prvič, prosimo, napolnite se prvič: lahko povežete na računalnik za polnjenje in uporabo USB priključite na računalnik za polnjenje.

Ko je polnjenje, rdeča lučka je vedno.Modra lučka počasi utripa, in popolnoma napolnjena rdeče in modre luči so vedno na. (Po rdeče in modre luči so prižgane, prosimo, pristojen za približno 30 minut, da se prepričajte, da je baterija polna.)

Video format: 1920 * 1080P

Največjo podporo: 32 G T-razred 10 ide

-v litijeve baterije: 200mAh

Čas neprekinjenega snemanja: 60 minut

Velikost: (pribl.)5*5*5 cm/1.97*1.97*1.97 palčni

Obvestilo:

Delovna vlažnost: Prosimo, uporabite to v ustrezne vlažnosti človekovega okolja.Ne postavljajte v vlažnem delovno okolje.Ta izdelek nima vodotesnosti, tako da bi se izognili, ki spadajo v vodo, ali zmočil.

Seznam Vsebine:

1*Prenosni Video Snemalnik

1 * USB kabel za polnjenje

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1. [ Pripravljen za Uporabo ] Dolgo pritisnite funkcijsko tipko, če želite ustaviti snemanje, pritisnite in pridržite funkcijsko tipko Telesa Kamera za 5 sekund, in modro svetlobo, bo o za dolgo časa, da vnesete pripravljenosti, pritisnite funkcijsko tipko in modro svetlobo utripne trikrat, da vnesete snemanje članice.

2. [ Full HD 1080P ] Snemanje Fotoaparat lahko zajame natančne posnetke in jasen smisel, kar vam prinaša vrhunsko izkušnjo gledanja, in funkcije, 1080P HD v visoki ločljivosti.

3. [ Smešno Nogomet Design ] Video Kamera je zasnovana v obliko nogomet, in se lahko obesijo na ključe kot obesek ali dal v torbico ali nahrbtnik, luštna in prenosni.

4. [ Široka Uporaba ], ki se Uporablja za različne priložnosti, Pocket Fotoaparat lahko uporabljate za spremljanje otrok, notranji in zunanji nadzor, doma pohištvo, srečanje evidence, in tako naprej, in lahko celo uporablja kot avto fotoaparat ali kamero posadke.

5. [ Trajno Delovanje Time ] Zagotavljajo dolg delovni čas, da bi veliko udobje, Mini Telo Kamera je opremljena z 200 mAh akumulatorska baterija, ki se lahko neposredno priključen na računalnik kot USB flash disk.

Vrh strani