Prodaja

Električni Kladivom, Vrtanje Prahu Kritje Električni Vrtalnik Prah Pokrov Gume Zbiralec praha fkxe

€3.77 €5.39
Barve: Nevtralno
Dodaj v voziček

Opis

Dodatne info: SKU: z252932
desk zbiralec praha, tabela zbiralec praha, gume vaja prahu kritje, tiskalnik prahu kritje, zbiralec praha tabl, oklepni dimni zbiralec praha, zbiralec praha doma, zbiralec črno mašno, geely prahu kritje, vehemo prahu kritje

Specifikacija

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Ime Izdelka: Zbiralec praha
  • Številka Modela: 280196
  • DIY Dobave: ELEKTRIČNI
  • Blagovna Znamka: Aleekit
  • Uporaba: Električni vrtalnik prahu kritje
  • Certificiranje: CE

Celoten opis

telo,td,th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a{ color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Električnim Kladivom, Vrtanje Prahu Kritje Električni Vrtalnik Prah Pokrov Gume Zbiralec praha fkxe

Značilnosti:

1. Prah Zbirka Orodje: če želite, Da zajebava iz pokrivna tloris ali pohištvo, poskuša ta vsestranski drill bit prilogo.To priročno napravo paše na sveder in lovi prah, ustvarjene iz vrtanje lukenj v drywall, lesa, kovin, betona in drugih materialov.

2. Zmanjšanje Zajebava: DIY projektov lahko grdo.Kot izvrtajte nove luknje, velike ali male, fin prah se usede čez sobo iz dislodged azbest cementa plošče ali kosov lesa.Uporabite ta vaja prahu kritje za kontrolo delcev in pustite vaš tla in površine dustless, tako da čiščenje po projektu je enostavno.

3. Enostaven za Uporabo: Enostavno za namestitev, preprost za čiščenje, in je pripravljen za namestitev v samo eni minuti.Je stopnjevana oblika ne moti pri delu.

4. Ustreza Več Sveder: vaja prah pokrov se lahko uporablja na različnih domačih projektov, ki zahtevajo vrtanja. 1.1±0.1 cm luknjo premera ustreza večini vrtalniki, brez kakršne koli prilagoditve, potrebne.Primerna za električna kladiva, električni izbirčen, udarni vrtalniki, ročni vrtalniki, itd.

5. Z našo vaja prahu kritje, lahko vsebujejo prah in umazanijo za čisto delovno okolje.Vaja prilogo, ki je izdelan iz trpežnega silikona.Ima votlo senat, ki zbira prah in umazanijo, kot ste vaja vsaki luknji.

Obvestilo:

1. Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek.Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja.

2. Električni vrtalnik ali električno kladivo ni vključen.Prah se nanašajo samo.

Specifikacija:

Material: Silikonske Gume

Velikost: picture show

Uporaba: Primeren za sveder nad 16 mm

1/2/5(neobvezno) x Prah Pokriva

Mi Ladje po vsem Svetu (Razen v nekaterih državah in APO/FPO).Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.Bomo poslali paket iz Kitajske preko zraka post.Čas dostave je odvisen od Ladijskega Prevoznika, Carinski in po Odpremi cilj in drugih dejavnikov.Večina paketi lahko prejeli v 20 delovnih dni (4 tedne).Glej spodaj za dostavo čas zbiranja kvantitativnih podatkov:

Sprejemamo Email zahtevke za vračila v roku 7 delovnih dni od prejema vašega naročila.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Če ne boste zadovoljni, ko prejmete predmet, ga vrnite v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosimo, kontaktirajte nas za vrnitev vodnik, preden ste jo vrne.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.Če je predmet, ki je poškodovan v 3 mesecih, vam Bomo poslali nadomestno brez dodatnih stroškov, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Zajecmladi.si!Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, da nam pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami pregled, ki je za nas zelo pomembno.Bomo zelo cenim, če lahko pustite vaš pravi občutek tukaj.Če niste zadovoljni s predmeti ali naše storitve, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli povratnih informacij, se bomo odpravili takoj, hvala vam!Prosimo, da Sporočilo nam od 9:00.do 18:00. (GMT+8) od ponedeljka do sobote .Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da sporočilo nam in nam dajejo možnost, da vam pomagamo.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovni dan (razen praznikov na Kitajskem).Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete sporočilo in vam bomo odgovor, da boste čim prej.Opravičujemo se za pozen odgovor, za praznike (vključno nedelje).

Vrh strani