Prodaja

ladijski promet pristojbina B0U1

€1.07 €1.68
Barve: Nevtralno
Dodaj v voziček

Opis

Dodatne info: SKU: z247158

Specifikacija

  • Postavka Vrsta: Dodatno Pristojbino

Celoten opis

Opis:

Pregleden in Nevidno,

Eleganten pregleden dizajn, ki omogoča skoraj nevidno, ki je zelo primeren za lepo dekoracijo doma.biti izdelani iz trdnega nerjavečega jekla in PC gradnje, zagotavljanje kakovosti in ugodne cene.Je majhna in lahka zasnova, večnamensko.

Za večkratno uporabo in Anti-slip

Samo in suho površino, nato pa dal kavelj, na gladko površino.Enostaven za čiščenje in prestavljanje brez površinske poškodbe.To je mogoče ponovno uporabiti, znova in znova, če posušene z sušilec za lase - veliko bolje kot sesalni kljuke.

Eno Kljuko za večnamensko Uporabo

To se pogosto uporablja v kopalnici, na prostem, kuhinja, dekoracije, vključno z vtičnicami, smeti pločevinke, toaletne ščetke, cvetlični lončki, slike, in še več.

Idealen za Božič Luči in Božični venec tudi.

Primerna Za Različne Površine Pogosto uporablja na različnih površinah, kot so Opeka, Steklo, Kovino, Les, vrata, Plank, Kovinski, iz Nerjavnega jekla, še posebej veliko za obešanje, tuš ali kad oprema v kopalnici ali kuhinjske pripomočke in orodja, na ploščico backsplash.

Specifikacije:

Material: PP

Velikost: 6*6 cm

Barva: prozoren

Količina: Pripni gumb (par)

Paket Je Vključeno:

Dvostranski Lepilni Steni Kljuke*1 par

Zahvaljujemo se vam za vašo pozornost, Smo zagotovili kakovost naših izdelkov.Dobrodošli na obisk.Upam, da boste imeli lep dan!

Vrh strani