Prodaja

Sklop Hladilnik Organizatorji - 4 Jasno Shranjevanje Organizator Predali Posode, Škatle Za Kuhinjske Hladilnik Shrambo Omari

€27.70 €35.97
Barve: Nevtralno
Dodaj v voziček

Opis

Dodatne info: SKU: z177107

Specifikacija

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Uporaba: Manjše izdelke

Celoten opis

VODIJO ORGANIZIRANE: Ohranjanje urejeno kuhinjo in obdrži vse svoje sveže sestavine, pločevinke, pločevinke, pakete in bolj organizirano.Vsaka plastična škatla je treba imeti za kuhinjo, da bi stvari urejeno.

JASNO OBLIKOVANJE: jasna zasnova omogoča tako enostavno, kot je mogoče, da vidite, kaj predmeti so shranjeni kje in koliko je ostalo.Ne boste pustili rummaging okoli hladilnik ali kabinet poskuša najti prave sestavine.

OČALA: Splošno, boste prejeli 4x kuhinjski pripomočki predali iz prozornega LJUBLJENČKA. 2x mala (za 19,7 x 13.9 x 7,7 cm) in 2x srednja (24.8 x za 17,9 x 10,5 cm).

ROČAJ: Eash predal polje značilnosti ročaj na obeh koncih, tako da lahko nosite jih z lahkoto in ju v in iz vašega hladilnik, česar so kot nalašč za uporabo na dnu hladilnika, kjer je prostor omejen.

UPORABITE POVSOD: Če morate organizirati sveže elemente v hladilnik, vodijo zamrznjene postavke urejeno ali pa samo de-nered vaše omare in predale ti kuhinjski pripomočki škatle so kot nalašč.

Material:PET

barva:Prozoren

Vsebina Paketa:

4 x Skladiščne Regale

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Vrh strani