Prodaja

Avto Zraka Vent Freshener Posnetek Avto Svež Posnetek Dekor Avto Dekoracijo Dišeče Tablet Avto Dišave klimatska Naprava Posnetek dolgotrajno

€9.71 €13.87
Barve: Nevtralno
Dodaj v voziček

Opis

Dodatne info: SKU: z1115

Specifikacija

  • Poreklo: Celinska Kitajska

Celoten opis

Opis:

Avto Zraka Vent Freshener je edinstven pnevmatike obliko, ki se ne uporablja samo kot osvežilcev zraka, vendar se lahko uporablja tudi kot okras.Z uporabo turbo osvežilcev zraka lahko, da zrak v avtomobilu, sveže in da se počutite dobro.Medtem, lahko se sprostite v avto.

Specifikacija:

Izdelek: Avto Zraka Vent Freshener Posnetek

Barva: srebrna

Material:: ABS

Velikost: 7.5*7.5*3cm/2.95*2.95*1.18 v

Seznam Vsebine: Avto Vent Posnetek Osvežilcev Zraka*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Ustvarjalne Pnevmatike Obliko: Izdelani z edinstveno obliko pnevmatike, naš Avto Zraka Vent Freshener bo povečala osebnost avtomobila, ki je kot nalašč za to, da se uporablja kot osvežilcev zraka.

2.Osveži Zrak: Obstaja do 21 dni dišave lasting.By uporabi Avtomobila Vent Posnetek osvežilcev Zraka, zrak, ki bo dobil osveženo in slabega vonja bodo odpravljene učinkovito.

3.Enostaven za Namestitev: Air Vent Freshener Avto Dekor je enostaven za namestitev.Objemka za prezračevanje stanja z objemke, in da je stabilen, ne glede na to, kako trnova avto je.

4.Prinese Dober Vonj: Dal Avto Zraka Vent Freshener Posnetek na vent, bo prinesla dober vonj.Ko vonj izgine, lahko nadomestijo nekatere svoje najljubše dišave tablet.

5.Odlično Darilo: Ta Avto Zraka Vent Freshener Kadila Tablični računalnik je odlično darilo za vašo družino ali prijatelje na rojstne dneve ali praznike, še posebej za ljubitelje avtomobilov, ti bo všeč.

Vrh strani